Over Ons

Biographie


Welkom, mijn naam is Christelle Oliebos.


Bij ons is er thuis steeds leven in de brouwerij, een gezellige drukte waar liefde, orde en netheid troef zijn. Naast een gezin met 7 kinderen, ligt mijn grote passie bij onze trouwe viervoeters, met in het bijzonder de Maltezer.


Hierbij ben ik reeds enkel jaren gedreven in het fokken van Maltezer. Ik probeer te streven naar het fokken van sterke en gezonde pups met stamboom en leg de lat zeer hoog.


Bij het kweken van onze honden besteden we veel aandacht aan het sociale aspect bij onze dieren. Onze honden groeien op in een huiselijke sfeer waarin ze dagdagelijks met verschillende mensen en kinderen in contact komen. Onze kinderen spelen ermee en vertroetelen ze, knuffelen ze. Ook vrienden en kennissen kunnen er gemakkelijk mee in contact komen.


Naast het innerlijke karakter, proberen we ook beetje per beetje te komen tot hondjes die ook op schoonheidsvlak vooraan in de rij komen te staan, met een showniveau. Dat is natuurlijk een lange weg want het is een kwestie van op de juiste manier te fokken en de juiste bloedlijnen met elkaar in verbinding te brengen. 


Onze hondjes maken allen deel uit van ons gezin en we proberen ze de liefde en verzorging te geven die ze nodig hebben zodat ook jij er zeker van bent een karaktervolle, sociale en gezonde pup rijker te zijn.


Contacteer me gerust voor alle vrijblijvende vragen.


Groetjes en tot ziens,

Christelle

Christelle

& Bambino

GSM:     +32 (0)485 - 37 - 64 - 73

Email:     info@whitefamily.be

Adres:  Maurice Verdoncklaan 36, 9050                     Gentbrugge - België

White Family


KMSH 05114 - Erkenningsnummer: HK11401980


Lid van Maltezervereniging Nederland

CONTACTEER ONS

Maurice Verdoncklaan 36

9050 Gentbrugge - België

+32 (0)485 37 64 73

OPENINGSUREN


Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak tijdens onderstaande openingsuren


Maandag - Vrijdag: 08:00 to 18:00

Zaterdag: 09:00 to 21:00


© Copyright - 2019. Alle rechten voorbehouden.